torstai 6. lokakuuta 2016

Työ haittaa harrastuksia, mutta ihan mukavaa sekin on. Oltiin kolme päivää Onttolassa leirillä treenaamassa poliisin tukiasetta Heckler & Koch MP5. Olin ajoittanut näille kolmelle päivälle mestarillisesti yhden kevyen lenkin ja kaksi lepopäivää. Treeniolosuhteista kun ei ollut ennakkoon mitään tietoa ja koulutuspäivät ovat muutenkin raskaita (ainakin henkisesti).

Ensimmäisenä iltana suoritin suunnitellun lenkkeilyn juoksemalla Marjalan ABC:lle pikku lenkin kautta ja noudin illallistarpeet. Illan ruoka rakentui Saarioisten maksalaatikon, raejuuston, jogurtin ja kurkun ympärille. Täydellinen setti noihin muutenkin hieman karuihin oloihin.

Seuraava ja tämä päivä meni ilman varsinaisia urheilusuorituksia. Ampumaradalla tuli kyllä huolella rymyttyä. Toisen päivän iltana käytiin Amarillossa syömässä Hampurilaiset ja nukkumaan mentiin ihan ihmisten aikaan. Tänään paukuteltiin vielä iltapäivään saakka, jonka jälkeen vetäistiin sini-valkoisella pakettiautolla Kuopioon.

Sain nuhan ennen reissuun lähtöä, eli sekin meni nyt sopivasti tähän samaan kevyeen settiin. Nyt alkaa olla ihan hyvä olo ja huomenna aamusta menen jo hallille juoksemaan 200 metrin vetoja. Normaalisti tykkään juosta illemmalla, mutta lähdetään käymään Lappeenrannassa kyläilemässä, niin parempi juosta treeni pois alta. Viikonlopulle ei jää sitten kuin voima, kevyt lenkki ja pari verryttelyä.

Ja nyt neljä vapaapäivää töistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti