perjantai 27. tammikuuta 2017

Tänään oli sitten se comeback -kisa. Viimeksi olen juossut kilpaa henkilökohtaisia matkoja kesällä 2014 ja nelkkua kesällä 2012. Tämän päivän juoksussa kello pysähtyi minun kohdalla aikaan 49,34, joka on parin kympän päässä ulkoratojen ennätyksestä vuodelta 2010 ja kuusi kymppää alle entisen halliennätyksen. Hyvin siis meni! Juho paukutteli myös erinomaisesti 48,13!

Syksyllä asetettu tavoite olla ennätyskunnossa kesällä 2017 on siis hyvin haarukassa tällä hetkellä. Hallikausi jatkuun parin viikon päästä Kuopiossa 200 metrin kisalla ja päättyy kolmen viikon päästä SM-halleihin.

Tämän päivän kilpailun suhteen meinasi tulla ongelmia, kun kurkku oli jäätävän kipeä torstaina aamulla herätessä. Se oli jo tuntunut vähän aralta parin päivän ajan ja oli nyt tosi kipeä nenän myös vuotaessa. Sillä hetkellä tuntui jo, että jää juoksematta. Söin kuitenkin kaikki mahdolliset napit mitä kaapeista löytyi ja hain apteekista vähän lisää. Päivän mittaan olo kohentui ja tänään oli jo ihan normaali olotila.

Perjantai
Ilta: Halli
Verr 10 min + venyttelyt
Koordinaatiot x4
Avarit 150 60 60 100
400 kilpailu 49,34
Verr 15 min

Torstai
Lepo

Keskiviikko
Ilta: Kunttari
Kuntopyörä 15 min + venyttelyt

Tiistai
Lepo

Videon kuvasi Harri tai Jari

3 kommenttia:

  1. Paljon onnea kovasta nelosen halliennätyksestä! Mahtava homma tämä comebackisi. Työn ja perhe-elämän yhdistäminen onnistuneeseen urheiluperiodisointiin on kova homma. Kovasti tsemiä hallikauden jatkoon ja kohti kesää! Ei rajoja, ei paineita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuomas! On tuossa tosiaan aina kova miettiminen milloin ehtii treenaamaan. Hyvällä ajankäytön suunnittelulla pääsee kuitenkin pitkälle. Tänä vuonna valmentautumisessa olen painottanut riittävää lepoa ja hyvää ravintoa. Harjoittelu itsessään ei ole merkittävästi muuttunut huippuvuosista. Tsemppiä sinullekin tuleviin koitoksiin! Mukava on seurata harjoitteluasi. Sieltä saa paljon ideita ja motivaatiota omaankin tekemiseen.

      Poista